See PRO editionSee PRO edition

 

KépekNézzen képeket

A két napig tartott Gelencén a vigadás és ahogyan a polgármester mondta beszédében „minket ügy ismernek, hogy szeretünk dolgozni, imádkozni és mulatni de ezek idejét nem keverjük össze” most hétvégén jött el a szórakozás ünneplés ideje.

 Vasárnap Bereczi István katolikus plébános celebrálta hálaadó szentmise után a templom előtt cserészavatást tartottak, a helybeliek mellett kézdivásárhelyiek és torjaiak is jelen voltak. Négy jelöltet cserkésszé avatott Ilyés Botond parancsnok , tizennégyen megerősítették fogadalmukat Bereczi István plébános köszöntötte az avatottakat.

Folytatásban az érdeklődők részt vehettek a Tanulók Klubjának fúvószenekara és mazsorettcsoportjai által bemutatott műsoron. Melyet követően Cseh József a község polgármestere beszélt az idén megvalósult és folyamatban levő beruházásokról és kiemelte, hogy a dísztér tovább szépült. Az eső ellenére többeket érdekelt a kis és nagy táncosok műsora is, igaz távolabbról a sátrak alól figyelték. Encs, Nagybánhegyes és Várvölgy testvértelepülések is képviseltették magukat a falunapokon. Közben a művelődési otthon udvarán főtt az ebéd, és nem is akárhogy verseny szellemben. Nyolc csapat nevezett be, az ad-hoc zsűri értékelte is a finom ételeket Lila Akác Egyesületnek ítélték oda az első helyet, a második az RMDSZ–Hárit csapata, harmadik Salamon Imre lett. Este Kocsis Tibor az X faktor egyik győztese szórakoztatta a közönséget.

Szék-helyek

Film

 

iSoft template designed by szek-helyek.ro