See PRO editionSee PRO edition

 

KépekNézzen képeket

Fedezd fel az egyedülálló Pálinka főződét Gelencén. Deák József valódi, egyedi pálinkája a legjobb a vidéken.
Gelence falujában két generáción keresztül őrzi a család a pálinka főzés kellékeit. A falu lakói odaviszik a saját gyümölcseiket (alma, körte, szilva, meggy) amiért cserébe kifőzött pálinkát kapnak. Mindenképpen látogassák meg Deák József főzdéjét és tapasztalják meg vendégszeretetét.


A panzió Gelence felső részén helyezkedik el nagyon közel a műemlék templomhoz. A vendégszerető család 2005 óta várja vendégeit. Összesen 6 egyenként két személyes szoba áll a vendégek rendelkezésére. Szükség esetén pótágy is elhelyezhető. A panzióban négy fürdőszoba áll a vendégek rendelkezésére. A tulajdonos igény szerint biztosít reggelit, ebédet és vacsorát is.

Bővebben...


A Zsuzsa panzió egy kétágyas és három háromágyas szobával rendelkezik. Mellékhelyiség és zuhanyzó biztosított. A vendég igényétől függően, a barátságos tulajdonos, Kovács Zsuzsa reggelit, ebédet és vacsorát biztosít. Egy óriási és gyönyörű udvar is párosul a panzióhoz, ahol a vendég kedvére grillezhet. Lévén, hogy a tulajdonos tanárnő, ezért a panzió csak nyáron, június-augusztus között áll nyitva a turisták számára.

Bővebben...


A Klemi panzióban mindenki otthon érezheti magát már az első perctől fogva. Nyegro Mária, a panzió tulajdonosa, 2002 óta fogad vendégeket. A panzió két kétágyas és egy három ágyas szobával várja a vendégeit. A panzió természetesen rendelkezik mellékhelyiséggel és zuhanyzóval is. Kérésre Mária reggelivel, ebéddel és vacsorával is szolgál. Mindezek mellett adott a lehetőség arra is, hogy a vendég saját magának készítse el a reggelit, ebédet és vacsorát

Bővebben...


Ez a csodálatos panzió a közelmúltban, 2010 májusában kezdte meg működését. A Júlia Panzió hat kétágyas és egy három ágyas szobával várja az ide látogató vendégeket. Mellékhelyiség és zuhanyzó biztosított. Igény szerint Júlia, a barátságos tulajdonos reggelit, ebédet és vacsorát biztosít.

Bővebben...

1. oldal / 2

Film

 

iSoft template designed by szek-helyek.ro